KŠAGova ekskurzija v Salzburg

KŠAG zopet organizira predbožicno ekskurzijo, tokrat v Salzburg. Na pot se bomo podali v ponedeljek, 18.12.2006, v zgodnjih jutranjih urah (natancen cas odhoda bo javljen pravocasno) izpred hale Tivoli v Ljubljani. V Salzburgu si bomo ogledali znamenitosti, muzeje in seveda tamkajšnjo univerzo. Na Oddelku za anglistiko bomo obiskali predavanja in spoznali avstrijske študente in študentke anglistike. Tretji oz. zadnji dan bo namenjen predvsem nakupovanju in pohajanju po mestu, ki je v predbožicnem casu še lepše kot ponavadi. V Ljubljano se bomo vrnili v poznih vecernih urah v sredo, 20.12.2006.

Mozart

V ceno 15.000,00 SIT je vkljucen prevoz z ogromnim dvonadstropnim avtobusom nizozemskega porekla na relaciji Ljubljana – Salzburg – Ljubljana, dve nocitvi z zajtrkom v precudovitem hostlu (3 in 4 posteljne sobe) le streljaj (z bazuko) od starega dela Salzburga, obisk predavanj na Oddelku za anglistiko na Univerzi v Salzburgu in strokovno vodicarstvo v casu ekskurzije (kaj bi pa radi za 15 jurjev).

Prijave zacnemo zbirati v petek, 10. 11. 2006, ob 12.00. Prijavite se lahko na elektronski naslova nena.remias@email.si ali preko telefonske številke 041/687-298. Število mest je omejeno, prednost imajo študentje in študentke višjih letnikov.

Prijava naj vsebuje:
– ime in priimek
– letnik in smer študija
– številko mobilnega telefona
– elektronski naslov
– datum rojstva
– številko osebnega dokumenta

Celotni znesek 15.000,00 SIT bo potrebno poravnati enkrat naslednji teden, po zapolnitvi prijavnih mest. O natancnem roku placila in o vseh ostalih pomembnih zadevah boste obvešceni po elektronski pošti, zato zadevo preglejte veckrat kot enkrat na mesec.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *