Praktična praksa v tujini! WINTER EXPRESS

Preživite zimo na drugačen način! AIESEC Ljubljana vas vabi na prakso v Rusijo in Indijo. Bi radi poleg teoretičnega znanja imeli tudi kaj prakse in to prakse z mednarodno izkušnjo?
Želite preživeti nekaj nepozabnih tednov v največji državi sveta? V državi ekstremov, ki jo mnogi povezujejo z ostro zimo, vodko, kučmami, transibirsko železnico pa tudi z veličastno Moskvo, baletom in nekaterimi največjimi literati sveta. Rusija je seveda še veliko več. Je država z ogromno potenciala, ki se počasi odkriva na hitro rastočem trgu, vse bolj zanimivem tudi za številna slovenska podjetja
Morda vas privlači izjemna dežela nasprotij – Indija se postavlja na vrh najbolj zaželjenih turističnih destinacij, hkrati pa je to država z enim najhitreje razvijajočih se trgov na svetu. Tujim investitorjem ponuja številne ugodnosti in priložnosti ter velja za eno gospodarsko najperspektivnejših držav 21. stoletja.
AIESEC vam v Rusiji in Indiji nudi prakse s področja financ, podjetništva, kulturnega razumevanja, učenja angleškega jezika, informacijske tehnologije in ekologije.
Za hrano in nastanitev bo poskrbljeno. Vaša naloga je le sprejeti izziv in se odpraviti na nepozabno izkušnjo, ki vam zraven spoznavanja nove države, njene kulture, jezika in ljudi, prinese tudi pomembna znanja in spretnosti, ki jih boste potrebovali v življenju. Delate na različnih projektih z različnimi temami in z mladimi ljudmi.
Zagrabite priložnost in doživite svoj winter express!
Več informacij dobite na:
Facebook strani: Winter Express
Najbolje pa bo, da pridete na enega izmed naših informativnih sestankov, ki bodo:
  1. v torek 14.12.2010 ob 18.00 uri  v predavalnici 118 na Ekonomski fakulteti,
  2. v torek 14.12.2010 ob 15.30.00 uri  v predavalnici 24 na Filozofski fakulteti,
  3. v četrtek 16.12.2010 ob 17.10 uri  v predavalnici R4 na Filozofski fakulteti.
Za podrobnosti in vprašanja pišite na naslov: info.aiesec.lj@gmail.com

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *