Ekskurzija v Beograd

Neformalno društvo študentov primerjalne književnosti in literarne
teorije organizira prvo strokovno ekskurzijo v BEOGRAD, ki bo potekala med 12. 4. 2011 in 16. 4. 2011.

Prijave zbiramo izključno na email komparativist.si@gmail.com, od 7. do 15. marca. Število mest je omejeno (50),
Prosimo vas, da prijavite le sebe, v nasprotnem primeru prijava ne bo veljavna.
Okvirna cena ekskurzije je 100 evrov, ki zajema avtobusni prevoz, 4 nočitve z zajtrkom, tradicionalno večerjo in nekatere oglede, ter dodatni izlet.
V primeru, da bo dodatni izlet odpovedan, bo ta cena še nekoliko nižja. Poleg ogledov (predstava, muzeji, knjižnice, botanični vrt…), nas pričakujejo tudi tamkajšnja Filološka fakulteta in študentje komparativistike.
16. in 17. marca, med 11. in 13. uro, bomo v 4. nadstropju (pred tajništvom) pobirali prijavnino, ki znaša 50 evrov. Le tako bo prijava na ekskurzijo dokončna. Preostanek denarja se bo pobiral na avtobusu.
Denarja ne bomo vračali, če se bo kdo želel odjaviti, si bo moral sam poiskati zamenjavo.
Vabljeni!
Neformalno društvo Oksimoron

Prijave zbiramo izključno na email komparativist.si@gmail.com, od 7. do 15. marca. Število mest je omejeno (50),Prosimo vas, da prijavite le sebe, v nasprotnem primeru prijava ne bo veljavna.Okvirna cena ekskurzije je 100 evrov, ki zajema avtobusni prevoz, 4 nočitve z zajtrkom, tradicionalno večerjo in nekatere oglede, ter dodatni izlet. V primeru, da bo dodatni izlet odpovedan, bo ta cena še nekoliko nižja. Poleg ogledov (predstava, muzeji, knjižnice, botanični vrt…), nas pričakujejo tudi tamkajšnja Filološka fakulteta in študentje komparativistike.16. in 17. marca, med 11. in 13. uro, bomo v 4. nadstropju (pred tajništvom) pobirali prijavnino, ki znaša 50 evrov. Le tako bo prijava na ekskurzijo dokončna. Preostanek denarja se bo pobiral na avtobusu.Denarja ne bomo vračali, če se bo kdo želel odjaviti, si bo moral sam poiskati zamenjavo.

Vabljeni!

Neformalno društvo Oksimoron

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *