Vabilo na predstavo Antje Pfundtner TIM ACY

Spoštovani!

Zavod EN-KNAP zaposlene in študente oddelka vabi na sproščeno druženje ob duhoviti predstavi nemške koreografinje Antje Pfundtner z naslovom TIM ACY. Umetnica iz Hamburga bo v Centru kulture Španski borci v Ljubljani gostovala 18.maja 2012 ob 20h. Gre za redko priložnost ogleda predstave v nemškem jeziku v Ljubljani, ki najbolje zaživi ravno pri ljudeh, ki nemški jezik razumejo. Vabim vas, da si več o predstavi in delovanju Antje Pfundtner preberete v priloženem vabilu. Poseben popust, ki vam ga namenjamo, velja za nakup neomejenega števila vstopnic. Lahko ga torej izkoristite za povabilo vašim prijateljem in partnerjem.

Cena navedena na predstavitvenem listu, ki se nahaja v prilogi je že cena s popustom.

 

Zavod EN-KNAP, upravitelj Centra kulture Španski borci, od sezone 2010-11 izvaja edinstven program v Sloveniji »Uvoz-Izvoz«. Namen programa je kontinuirano, mesečno prikazovanje vrhunske mednarodne produkcije uprizoritvenih umetnosti v Centru kulture Španski borci.

 

Plesna Vesna je del programa »Uvoz-Izvoz«, katere namen je v Ljubljani, skozi leto v različnih letnih časih, predstavi pregled brsteče, vzhajajoče, radožive, bistre, brbotajoče mlade evropske plesne produkcije.

LP

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *