Filofest 2007

Med 10. in 14. decembrom letos se bo na Filozofski fakulteti UL zgodil drugi Mednarodni festival studentske filmske in video produkcije FILOFEST 2007. Tudi tokrat bomo gledalcem in ostalim udelezencem ponudili najnovejse studentske filme z vsega sveta ter pestre aktivnosti in dogodke v okviru spremljevalnega programa.

Letos je na nas naslov prispelo 347 filmov z vsega sveta, tekom festivala pa jih bomo prikazali 115. V tekmovalni program, ki ga sestavljajo filmi neodvisne studentske produkcije, se je uvrstilo 34 kratkih in celovecernih filmov, od tega kar 22 slovenskih. V netekmovalnem delu programa, ki je sestavljen iz filmov studentov filmskih sol in akademij, pa bomo prikazali 65 filmov. Posebni programski sklop bo gledalcem ponudil izbor trinajstih filmov partnerskega festivala LES INATTENDUS iz francoskega Lyona, od katerih je eden avtorsko delo slovenskega reziserja.

Vabimo vas na otvoritev festivala, ki bo 11. 12. 2007, ob 12.00, v avli FF. Prav tako vas vabimo na zakljucno slovesnost s podelitvijo nagrad, ki bo 14. 12. 2007, ob 19.00, v predavalnici 34. Vec o filmih in spremljevalnem programu (zuri, filmska glasba, stand-up comedy, karaoke …) si lahko preberete na www.filofest.com.

Upam, da se vidimo na Filofestu!

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *