Reportaža s popotovanja po Indiji

Naš strežnik med drugim gostuje tudi reportaže iz popotovanj (in to ne le nemških). Pred približno dvemi leti se je avtor strani: http://indija.mecumporto.com odpravil za dva meseca v Indijo. Ob vrnitvi in približno 15 izgubljenih kilogramih je naredil stran z odlično reportažo. Za pokušino si preberite naslednje vrstice:

“Potovanje v Indijo se je začelo z dvema dogodkoma, ki jih turistični vodniki označujejo za standardna. Let do Delhija je imel zamudo, tako da je bila ura skoraj polnoč, ko sem se usedel v taksi proti Pahargandžu, območju s cenenimi prenočišči. Pot do tja se je izkazala za dokaj težavno, saj sem bil takoj tarča potegavščine. Bila je ena »po knjigi«, kjer te peljejo v »tourist office« in ti tam ponudijo »super« kupčijo. Moja napaka je bila, da se nisem zlagal o predhodnem številu obiskov Indije. Preden so sprejeli dejstvo, da nočem najeti voznika za štiri dni ali sobe v luksuznem hotelu, je minila ena ura in pol.”

Indijski podmladek

Celotno reportažo si lahko preberete tukaj. P.S. To je le prva od treh reportaž, ki jih bomo objavili v naslednjih tednih.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *